Välkommen på föreläsningar och workshops om ämnet hållbart mode och stil!

Kommande evenemang:

Skapa en personlig och hållbar garderob – Workshop

Idag matas vi konstant av nya trender och plagg som vi “måste” ha. I all köphets kan det bli svårt att hitta sin egna stil och att skapa en genomtänkt garderob. Många kan säkert känna igen sig i att garderoben är full men det finns ändå inget att ha på sig. Jag har också själv gått från mera eller mindre shopaholic men till en idag mera genomtänkt och hållbar garderob.

“Många tror kanske att en hållbar garderob måste vara tråkig, att man måste glömma allt som heter mode och stil. Men en hållbar garderob är precis det motsatta. Hållbart mode innebär att man får bära sina favoritplagg år ut och år in samtidigt som man utvecklar en unik och personlig stil.”

Programmet

Är du intresserad av skapa en mera hållbar garderob till dig själv? En garderob som är personlig men som är uppbyggd av plagg som kommer att finnas med längre än under bara en säsong? Vill du lära dig hur man rensar garderoben på ett hållbart sätt och hur man planerar sin egna personliga stil? Det är just detta som workshopen handlar om. Under kvällen får man tips om hållbara materialval, hur man rensar garderoben på ett hållbart sätt och hur man tar hand om sina plagg på bästa vis. Vi börjar också planera den egna personliga garderoben med hjälp av ett stilkompendie.

Var: I min studio på Choraeusgatan 9 i Jakobstad

När: 17 april 2019 kl 18-21

Pris: 35€/person. I priset ingår material i form av kompendie samt kaffe/te med bulla

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i kontaktformuläret här nedan. När du skickat in din anmälan får du lite senare ett mejl med deltagaravgiften på faktura. När betalningen kommit in är din plats bekräftad och anmälan är bindande. Innan föreläsningen får du också ett mejl med mera info.

Föreläsningen och workshopen har begränsat antal platser så anmäl dig så fort som möjligt för att säkra din plats. 🙂