Det är dags igen för en till workshop om hållbart mode och hur man skapar en “Lasting Closet”. I mars hade jag den första workshopen som blev fullbokad direkt och nu håller jag en andra workshop inom samma tema!

Den 17 april kl 18-21 pågår workshopen. Man får bland annat lära sig mera om hållbart mode, hållbara material, garderobsrensning och hur man sen bygger upp en egen personlig hållbar garderob. Under kvällen tar jag upp problematiken med hållbarhet som vi idag ser i media och marknadsföring. Jag berättar om alla olika sätt som man kan vara hållbar på och målet är att hitta sitt individuella sätt att vara mera hållbar i sin stil.

Låter detta som något du är intresserad av? Anmälan sker via den här länken och det är begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller!

Anmälan till workshop

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply