Nu har det blivit dags för frågestund i poddisen! Ni kan fråga oss vad ni vill så kommer vi att svara på alla era frågor i ett poddavsnitt om två veckor. Ni kan ställa frågor om företagande, kroppsideal och kroppskomplex, stil och skönhetstips, spirituella frågor, ja ni kan fråga oss vad ni vill helt enkelt! Frågorna kan ni lämna som en kommentar till det här blogginlägget, på vår instagram eller mejla oss till kontakt@michelleochsandra.com!

 

Missa förresten inte att lyssna på veckans avsnitt med temat MÅ BRA <3 Veckan innan pratade vi om stress och både jag och Sandra har verkligen levt superstressigt tidigare så det var skönt att få prata ut om det och att nu denna vecka få prata om vad som får oss att må bra! HÄR kan ni lyssna på avsnittet men ni hittar oss också i alla poddappar genom att söka efter michelle och sandra! ★

Bilderna är tagna av fina Hannah!

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply