A new piece in my closet is this jeans dungaree. I really love dungarees and it feels like the perfect piece in a Capsule Closet, since it’s so versatile. It’s probably also the most comfortable and cozy thing to wear. Right now I’m making a new blogpost with 5 ways to style a dungaree.

Ett nytt plagg i min garderob är denna jeans hängselbyxa. Har haft en jeansfärgad tidigare som jag verkligen älskat men som känts lite för liten så valde att köpa en ny lite lösare och så ska jag sälja vidare den andra istället. Gillar dock verkligen hängselbyxor, känns som det perfekta plagget i en Capsule Closet eftersom hängselbyxor går att styla på så många olika sätt. Måste också vara typ det mest bekväma och mysiga plagget som finns! Håller just nu på med ett nytt inlägg med hur man stylar hängselbyxorna på fem olika sätt! 

READ MORE

10 tips for a lasting closet

The Capsule Wardrobe

 

Posted by:Michelle Blomqvist

4 replies on “JEANS DUNGAREE OUTFIT

Leave a Reply