Last Saturday I had some amazing power women over for brunch. Brunch is by my opinion the best way the meet all your super busy friends that are impossible to get together on a Friday or Saturday night haha. I really love having girlfriends over for brunch, good food, interesting conversations and lots of laughs. These are my 5 favorite things to serve on a brunch:

 1. Scrambled eggs with spinach, cheese and small tomatoes
 2. Green smoothie with kale, lemon, banana, parsley and ginger
 3. Fruit plate
 4. Banana Pancakes with honey and blueberries or peanut butter and raspberries
 5. Coffee ofc

I lördags hade jag några fantastiska power kvinnor över på brunch. Enligt mig så är brunch det absolut bästa sättet att få samlat ihop alla sina vänner som alltid är upptagna på fredag och lördagkvällar haha. Älskar verkligen att ha tjejkompisar över på brunch, god mat, härliga samtal och massor av skratt. Här är mina fem favoriter på brunch bordet:

 1. Äggröra med spenat, ost och småtomater
 2. Grön smoothie med grönkål, citron, banan, persilja och ingefära
 3. Fruktfat
 4. Bananplättar med honung och blåbär eller med jordnötssmör och hallon
 5. Kaffe såklart

Posted by:Michelle Blomqvist

2 replies on “BRUNCH WITH POWER WOMEN

 1. Håller helt med! Jag ordnade brunch när jag fyllde år nyligen och var lite sent ute med att bjuda in, men ingen har ju något planerat en söndagförmiddag liksom?! Haha så bra! Och i måndags åkte jag hem till en kompis på brunch för att kika igång veckan på bästa möjliga sätt och jobba tillsammans 🙂

Leave a Reply