Bild från Josefin Dahlberg

This blogpost is about my favorite Scandinavian Fashion Blogs.

I love reading blogs and these are written by my absolutely favorite fashion bloggers from Scandinavia.

JOSEFIN DAHLBERG

Josefin is a Swedish fashion blogger that lives in Stockholm. This woman is just amazing. So strong, beautiful, creative and smart. Thanks to her I started with yoga and meditation which turned out to be a total game changer for me. Just looking at her blog gives me a positive vibe and a warm fuzzy feeling. I really love her style which is a bit more colorful and creative than my own style. Reading Josefins blog just gives you a smile on your lips.

MIKUTAS

Jacqueline from Sweden and Klemens from Germany run this blog together. I love their very rock’n’roll/minimalistic fashion style and to follow their travels around the world. But what really got my attention at first were their pictures. They have such a unique style in their photos and editing that I’m really so amazed by. This is my all time favorite blog when It comes to fashion photography.

MARIANNAN

This is the only fashion blog I still read that I have read for a really long time. Mariannan is a Finnish fashion blogger that lives in Helsinki. I love her writing, style and pictures. She’s got a mixture of cozy pictures from her home and her cute dog Minnie, outfit inspiration and lifestyle.

SANDRA EMILIA

I’ve followed Sandras blog for a very long time since she’s one of my best friends but I most often go to her blog for styling tips. I also love reading about her life as a stylist on her own company VOGA-Styling.

Soon I will also have a blogpost with my favorite Sustainable fashion blogs ready for you!

Bild från Josefin Dahlberg

Det här är ett blogginlägg med mina favorit modebloggare från Skandinavien.

Jag älskar att läsa bloggar och inspireras av andra kreativa personer. Dom här tre bloggarna är skrivna av mina absoluta favorit modebloggare från Skandinavien!

JOSEFIN DAHLBERG

Josefin är en svensk influencer och denna kvinna är bara helt fantastisk. Så stark, vacker, kreativ och smart. Det är tack vare att jag lyssnade på hennes och Vanjas podd som jag började med yoga och meditation. Bara att läsa hennes blogg ger mig en sån postiv och varm känsla. Älskar verkligen hennes klädstil trots att den är mycket mera färgglad och kreativ än min egna stil. Att läsa Josefins blogg ger verkligen ett leende på läpparna.

MIKUTAS

Jacqueline från Sverige och Klemens från Tyskland driver bloggen Mikutas tillsammans. Jag tycker deras rockiga och minimalistiska klädstil är så snygg, verkligen så annorlunda och inspirerande! Tillsammans reser dom runt hela världen och man för följa med på deras blogg i helt fantastiska bilder. Dom har verkligen en unik fotograferingsstil som får mig helt tagen ibland. Det här är nog min all time favorite blogg när det kommer till mode fotografering.

MARIANNAN

Det här är den första finska modebloggen jag började läsa och är en av de bloggar som jag läser idag som jag följt med längst. Marianna är bosatt i Helsingfors och jag älskar att läsa hennes texter, hennes stil och bilder i bloggen. Hon har en mix av mysiga bilder från hennes hem och hennes söta hund Minnie, outfit inspiration och lifestyle inlägg.

SANDRA EMILIA

Jag har läst Sandra blogg väldigt länge eftersom hon är en av mina bästa vänner men jag klickar mig allt som oftast in där för att läsa hennes styling tips. Så roligt också att få följa med i en stylist vardag på hennes egna företag VOGA-styling.

Snart kommer jag också ett dela ett liknande inlägg men med mina favorit bloggar om hållbart mode!

Posted by:Michelle Blomqvist

3 replies on “SCANDINAVIAN FASHION BLOGS

Leave a Reply