These are my six favorite beauty products right now.

Every year in the beginning of spring (yes I like to think that we are now in beginning of spring) my hair and skin screams for three things, moisturizer, moisturizer and moisturizer. At this time I really have to give both hair and skin some extra love.

CONDITIONER by AMIKA

I’ve just finished this bottle and I will get this product again. Makes the hair feel really soft but light still.

LEAVE IN CREAM by AMIKA

This is my favorite product for my hair, like for ever I think! I can’t really describe what It does for my hair but It just gives my hair some extra texture and at the same time it keeps it so smooth. I use this product in both wet and dry hair, before and after styling. Since I started using this product I’m not using hairspray that much instead.

WINTER SKIN Gradual tanning moisturizer by ECO SONYA

What I really need in winter time is some color to feel fresh again. I haven’t been on a sunny vacation this winter so I really felt like I was turning grey before I started using this gradual tanning lotion. What I like about this product is that it’s ecological, It gives a gradual tan and It really moisturizes my skin.

FACE TAN WATER by ECO SONYA

One thing that I’ve noticed is that I’m enjoying and getting more comfortable without wearing any makeup. I really love the no makeup look and I feel so relaxed when I’m not wearing makeup. I like using this product a couple times a week just to give that sunkissed look on my skin when I’m not wearing any makeup. I usually get acne when using a self tanning product in my face but with this one, NOTHING! <3 I would really like to recommend this product if you have had the same issue as me with self tanning for face and neck. This product is also ecological, vegan and cruelty free.

MIRACLE OIL by SOIGNE

Don’t even get me started about my nails. This product helps though.

COFFEE.

My absolute favorite peeling for my body is as simple as coffee. I just save some coffee from the morning and then I take it with me in the shower in the evening. This is a tip that I’ve got from my friend Sandra. One time when I slept over at her place I thought she’d gone crazy when I thought she’d forgotten coffee by mistake in her shower haha.

I would love to hear about what your favorite products are right now. Please leave a comment to this blog post If you have tried any of these products or if you have a beauty product that you love right now! 

Mina 6 favorit skönhetsprodukter på våren.

Varje vår skriker verkligen både mitt hår och min hy efter fukt, fukt och mera fukt. Därför behöver jag alltid ge hyn och håret lite mera kärlek under våren. Dessa produkter hjälper mig just nu:

CONDITIONER by AMIKA

Jag har just fått slut på den här flaskan och kommer köpa den igen. Får håret att kännas återfuktar, mjukt och lätt.

LEAVE IN CREAM by AMIKA

Det här är nog min favorit hårprodukt någonsin tror jag. Jag kan inte riktigt beskriva vad det är som den gör men den ger en sådär ostylad texture som fortfarande känns mjuk och lätt. Helt magisk och jag brukar använda den i både vått och torrt hår, före och efter styling. Använder den också istället för hårspray på lockarna för att få till den där “stylat men ostylat” känslan.

WINTER SKIN Gradual tanning moisturizer by ECO SONYA

Under vintern så är en bra BUS vad jag behöver för att känna mig fräsch. Jag har inte varit på någon solsemester det här året och nu under slutet av vintern börjar jag nästan känna mig grå efter att inte sett solen på så länge. Brukar alltid börja använda BUS på våren och efter att jag nu började använda denna känner jag mig direkt så mycket fräschare. 🙂 Den här produkten är också ekologisk!

FACE TAN WATER by ECO SONYA

En sak som jag har lagt märke till under den senaste tiden är att jag tycker det är skönare och jag känner mig mera bekväm hela tiden att vara osminkad. Jag tycker verkligen att den naturliga osminkade looken är så snygg och jag känner mig så avslappnad när jag är osminkad. Det här ansiktsvattnet är verkligen perfekt att använda när jag inte har velat ha så mycket smink under senaste tiden. Den ger en lätt solbränd färg som jag tycker känns så fräsch när man inte använder smink. När jag använder en BUS i ansiktet brukar jag dock få ganska mycket finnar men med den här, INGENTING! <3 Rekommenderar verkligen produkten om någon annan upplever samma problem. Den är också ekologisk, vegansk och cruelty free.

MIRACLE OIL by SOIGNE

Alltså jag orkar bara inte bry mig i mina naglar och nagelband just nu. Stackars fingrar men den här nageloljan gör verkligen underverk.

COFFEE.

Min favorit kroppspeeling är något så enkelt som kaffe. Jag sparar alltid bara kaffet från morgonen och använder det sen som peeling i duschen. Det här är ett tips som jag har fått från min kompis Sandra. När jag sov över där en gång trodde jag att Sandra blivit knäpp och glömt kaffe i duschen haha.

Skulle bli så glad ifall ni vill lämna en kommentar med era favoritprodukter som ni använder just nu! 🙂

Posted by:Michelle Blomqvist

6 replies on “6 BEAUTY PRODUCTS FOR SPRING 2018

    1. I have loved everything I’ve tried from Amika. Have nothing bad to say about the products 🙂

  1. Mina favorit hårprodukter är defenitivt Shea Moisture Coconut och Hibiscus kollektionen. Det doftar så gott och är väldigt skonsamt för mitt hår då de är sulfat- och silikonfria. Till ansiktet så har jag tyckt om att Origins checks and balances frothy facewash, Biotherm Aqua Source återfuktande kräm och Clinique all about eyes ögonkräm. 🙂

Leave a Reply