Radiodebut

Hej på er! Denna vecka har Podden gjort radiodebut på X3M, whooohhooo! Jag och Sandra blev nämligen intervjuade förra veckan av Yle X3M angående företagande och poddande såklart! Samma dag som vi poddade kom Ann-Catrin från X3M hem till Sandra och intervjuade oss. Vi hade egentligen planerat att vi skulle hinna podda två avsnitt men intervjun blev så lång att vi fick skippa andra avsnittet. Ni som har lyssnat på podden har troligtvis fattat att jag och Sandra inte har några problem med att prata på så därför blev intervjun ganska lång hehe…

Jag missade oss i radion men har läst artikeln som jag tyckte blev riktigt bra! I artikeln berättar vi hur livet som ung företagare varit för oss, hur vi startade företagen osv. Vi pratar också mycket om hur vi vill förändra modevärlden. Mode och skönhetsbranschen kan vara hård men både jag och Sandra har hela tiden känt att vi inte vill tävla mot andra i branschen. Istället vill vi hjälpa varandra. Hur vi tänker mer exakt kan ni läsa i artikeln! 🙂

I intervjun kan ni också läsa våra egna bästa tips till andra som vill starta företag! HÄR hittar ni artikeln!

 

LÄS MERA:

Sandras blogg

Michelle och Sandra vill göra modebranschen lite snällare

10 tips for a happy day

Posted by:Michelle Blomqvist

2 replies on “RADIODEBUT FÖR PODDEN

Leave a Reply