What do you think about my new mid length hair style?

Now I love it but it was actually cut by mistake. I know right, how’s It possible to cut the hair by mistake, I’m wondering the same. It was my friend who cut a big piece of my hair by mistake so we had to cut everything in the same length haha. I think I was in chock when I got back home but now I love it (thanks Daniela for cutting it 😉 ). Later we made it a bit shorter in the back and then gave the ends more texture.

Now I just needs to learn how to style this shorter mid length hair style. I really love inspiration pictures that have that non styled look with lots of texture.

Vad tycker ni om min nya frilla?

Nu älskar jag nya frisyren men den blev faktiskt klippt i misstag haha. Hur lyckades jag klippa håret i misstag då? Ja det undrar jag också hehe. Men det var min kompis som i misstag klippte en stor bit från mitt hår så vi blev helt enkelt tvungna att klippa resten av håret också i samma längd. När jag kom hem var jag fortfarande i chock men nu älskar jag det. Vi gjorde det lite kortare på baksidan efteråt och gav topparna mera textur.

Nu behöver jag bara lära mig hur jag ska styla håret. Jag gillar verkligen inspo bilder som har den där ostylade känslan med mycket textur så ska försöka få till det! 🙂

Here you can see what my hair looked like before. 🙂

Posted by:Michelle Blomqvist

2 replies on “MID LENGTH HAIR WITH TEXTURE

    1. Hihi, ja men det brukar ju bli så för det mesta. 😉 Men tycker alltid att man får mer inspiration och ork till att fixa håret när man har fått ett nytt klipp. 🙂 kram

Leave a Reply