Vad är lycka?

Det är måndag och det betyder som vanligt att det finns ett nytt avsnitt av podden ute! I veckans avsnitt är temat ” vad är lycka? “.  Måste säga att detta är mitt favoritavsnitt so far. Lyssnar alltid genom veckans avsnitt på måndag morgon och i dag tänkte jag vilken superbra podd alltså, vems podd är det riktigt som jag lyssnar på haha.

I avsnittet pratar jag och Sandra om vad lycka egentligen är för oss. Är vi lyckliga och har vi någonsin varit olyckliga? Vi berättar under vilka ögonblick i livet vi känt extrem lycka. Det här är första avsnittet där vi pratar helt fritt utan någon planering av avsnittet. Berätta gärna vad du tycker om avsnittet och vi vill supergärna höra vad lycka är för just dig. Lämna gärna en kommentar på vårt instagramkonto vad dy tycker. 🙂  Lyssna på avsnittet HÄR.


Ni kan lyssna på vår podd här.

Har du missat förra avsnittet, du hittar det här.

Posted by:Michelle Blomqvist

One thought on “VAD ÄR LYCKA?

Leave a Reply