Bröllopsavsnittet:

Ny vecka och det betyder att det är dags för ett nytt poddavsnitt av Michelle och Sandra. Alltid lika roligt och peppigt med måndag när vi släpper ett nytt poddavsnitt. Hoppas att ni är lika taggade att lyssna varje måndag som jag och Sandra är haha. 😀

Den här veckan är det lite extra roligt för det är dags för bröllopsavsnittet. Både jag och Sandra har varit så taggade på detta avsnitt och jag tror att ni poddlyssnare också kommer att tycka om det! Jag berättar om mitt och Magnus bröllop gick till. Hur planeringen gick till, hur mina kompisar kidnappade mig till möhippan och själva bröllopsdagen såklart! Sandra beskriver sitt drömbröllop och avslöjar hennes och Jonas bröllopsplaner. Vi berättar också båda hur själva frieriet gick till!

Lyssna på avsnittet:

 HÄR kan ni lyssna på avsnittet! Glöm inte att prenumerera på Michelle och Sandra på soundcloud för att inte missa något avsnitt. ★

Behöver du stiltips till vintern? Kolla in senaste stil blogginlägget!

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply