Välkomna på stilföreläsning vid Optima tillsammans med mig på lördag!

Yrkesskolan Optima här i Jakobstad har öppet hus på lördag och en av programpunkterna kommer att vara en kort stilföreläsning tillsammans med mig. Föreläsningen kommer att vara i ett samarbete med deras nya utbildning modeassistent.

Jag har själv gått beklädnadsutbildningen vid Optima. Men då var det mera fokus på tillverkning av plagg och utbildningen hette klädsömmare. Nu är utbildningen bredare och har flera ämnesområden med bland annat kurser inom styling.

Ska bli så kul att få vara tillbaka i Optima för en liten stund. Jag ser framemot att träffa modeassistenterna igen och att fika i skolans café hehe. Självklart ser jag också framemot att kanske få träffa några av er stil intresserade som funderar på att söka till utbildningen! 🙂 Föreläsningen börjar 13:00 utanför modeassistent utbildningen och håller på i 15-20 minuter. Föreläsningens tema kommer att vara hur man klär sig varmt och SNYGGT under kalla vinterdagar, något man inte vill missa alltså! Hoppas vi ses där! ★

Tidpunkt, pris och plats:

Optima,Trädgårdsgatan 30 Jakobstad.

Lördag 27 Januari 13:00

Föreläsningen är GRATIS!

Har du missat mitt blogginlägg om hållbart mode? Du hittar det här.

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply