My favorite outfit right now is jeans and white shirt, so simple and classic! It took me years to find a white shirt with the perfect fit but I love the loose fit on this shirt. You’ve probably seen these jeans before, favorites also. Here and here you can see how I’ve styled the jeans before. Right now I’m looking forward to spring so much. Beautiful sunny days, the first coffee on our porch and spring fashion ofc! What are you looking forward to most this spring? 🙂 

Min favorit outfit just nu Àr en vit skjorta tillsammans med jeans, sÄ enkelt och klassiskt! Det tog flera Är för mig att hitta en vit skjorta med perfekt passform men den hÀr lite oversize skjortan Àlskar jag. SÄ enkel att styla pÄ olika sÀtt eftersom den Àr lite lÀngre ocksÄ. Jeansen Àr ocksÄ ett par favoriter, kÀnns som att det Àr dom enda jeansen som jag anvÀnder hehe. Missa förresten inte mitt och Sandras nyaste poddavsnitt dÀr vi pratar om personlig stil bl.a.

Just nu ser jag sĂ„ mycket framemot vĂ„ren. LĂ€ngtar efter vĂ„rsolen, första kaffekoppen pĂ„ vĂ„r veranda och vĂ„rmodet sĂ„klart! Vad ser ni mest framemot med vĂ„ren? 🙂

Outfit details:

Mom jeans from H&M

White shirt from H&M

Long Cardigan from Lindex

Glasses from Chanel

Watch from Rosefield

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply