My favorite outfit right now is jeans and white shirt, so simple and classic! It took me years to find a white shirt with the perfect fit but I love the loose fit on this shirt. You’ve probably seen these jeans before, favorites also. Here and here you can see how I’ve styled the jeans before. Right now I’m looking forward to spring so much. Beautiful sunny days, the first coffee on our porch and spring fashion ofc! What are you looking forward to most this spring? 🙂 

Min favorit outfit just nu är en vit skjorta tillsammans med jeans, så enkelt och klassiskt! Det tog flera år för mig att hitta en vit skjorta med perfekt passform men den här lite oversize skjortan älskar jag. Så enkel att styla på olika sätt eftersom den är lite längre också. Jeansen är också ett par favoriter, känns som att det är dom enda jeansen som jag använder hehe. Missa förresten inte mitt och Sandras nyaste poddavsnitt där vi pratar om personlig stil bl.a.

Just nu ser jag så mycket framemot våren. Längtar efter vårsolen, första kaffekoppen på vår veranda och vårmodet såklart! Vad ser ni mest framemot med våren? 🙂

Outfit details:

Mom jeans from H&M

White shirt from H&M

Long Cardigan from Lindex

Glasses from Chanel

Watch from Rosefield

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply