Welcome to Lasting Closet ★

I’ve been a fashion blogger for many years and I can easily say that I’ve been a little bit of a shopaholic, until recently. Those who’ve been following my blog for some time know that I made a decision this fall to change my shopping habits. I decided that I didn’t want to be a part of the fast fashion industry anymore. I wanted to adopt more of a slow fashion style and create a more sustainable closet, a lasting closet.

What is the blog about?

When I decided to make this change I also decided to make a blog change, and It all started with this blogpost. In Lasting closet you will be able to follow my journey to a more sustainable style. I will write my best tips and trix for a lasting closet and share outfit pictures of my own scandinavian and minimalistic style. I also want to tell you all about the bumps in the road. Hopefully, I will inspire you for a more sustainable style.

I will continue to share my personal thoughts and lifestyle posts as well. But for those who wish to only read about sustainable fashion and a lasting closet it will be easier to find only those posts. The blog isn’t completely done yet but I hope you like the layout and will continue on to follow me on my style journey.

Välkomna ★

Välkomna fina ni till Lasting Closet! Jag har bloggat om mode i många år nu och jag har nog varit något av en shopaholic under dom åren kan man säga. Ni som har följt med bloggen ett tag har säkert märkt en skillnad på bloggen under den senaste tiden. I höstas bestämde jag mig nämligen för att jag ville förändra mitt shoppingbeteende. Jag ville inte längre ville bidra till fast fashion industrin. Så jag bestämde mig för att jag ville gå mer mot en slow fashion stil och skapa en mer hållbar garderob, en lasting closet helt enkelt.

Lasting closet

När jag bestämde mig för att göra den här förändringen bestämde jag mig också för att jag ville göra en bloggförändring. Allt började med det här blogginlägget. Bloggens fokus kommer nu att ligga på min personliga stilresa. Jag kommer att dela med mig av mina bästa tips för att skapa en hållbar garderob och outfitbilder av min egna stil. Förutom att inspirera vill jag också berätta om problem jag stöter på under resan. Förhoppningsvis, kommer jag att inspirera någon av er också till en mera hållbar stil.

Jag kommer fortsättningsvis att skriva personliga blogginlägg men för er som bara vill läsa om just hållbar stil kommer det att bli lättare att hitta just dom inläggen. Bloggen är inte 100% klar ännu men jag hoppas att ni gillar layouten och att ni kommer att fortsätta följa mig på min stilresa. 

Posted by:Michelle Blomqvist

4 replies on “WELCOME TO LASTING CLOSET

Leave a Reply