Hoppas ni har haft en riktigt skön helg! Vi spenderade hela fredagen i Vasa tillsammans med syrrans familj och sen igår jobbade jag hela hela dagen bland annat med att göra föreläsningsmaterial. Jag kommer nämligen att föreläsa på Optima nästa lördag om hur man klär sig både snyggt och varmt under vintern. Ska bli riktigt kul, dom har öppet hus där då så kommer förhoppningsvis vara jättemycket folk! 🙂 Nu ska jag gosa ner mig i sängen för att kolla ett avsnitt The Crown. Ha en skön söndagkväll! ★

P.S Missa inte vårt senaste poddavsnitt som finns ute på Soundcloud!

I hope you’ve had a really relaxing weekend! We spent Friday in Vasa visiting my sisters family and then yesterday I was working all day. Now I’m going to have a cozy moment with Netflix watching The Crown. Have a great evening! ★

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply