img_4681_5a61b8532a6b2240fb9b9174

Äntligen fredag wihhuuuu. Jag och Magnus är lediga tillsammans idag och vi är faktist påväg till Vasa för att hänga hos min syrras familj. Så skönt med en helt ledig dag tillsammans. 🙂 Vi ska hämta upp min ena systerson när han slutar skolan och åka till en pulkabacke men först tänkte vi stanna och luncha inne i Vasa. Vi har med oss Kenzo så vi måste åka till ett ställe där också fyrbenta vänner är välkomna och på Sweet Vasa har han varit tidigare så tror vi åker dit hehe. Ha en riktigt härlig fredag och start på helgen fina ni! ★

Finally Friday whhiippiiduu! I have a day off together with Magnus today so we are actually on our way to Vasa to hang out with my sisters family. Feels so nice to have a day off together. 🙂 Have a lovely Friday and a great start on the weekend! ★

img_4668_5a61bb232a6b2240eb06a2b3

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply