home office
Hello på er alla fina! Hoppas att ni har fått en rikigt superfin start på den nya veckan! Jag har tokjobbat hela gårdagen och idag. Jag jobbar varje måndag och tisdag på Bros och sen är det alltid mycket som måste göras  efter helgen på det egna företaget också så då blir alltid ganska långa jobbdagar för mig i början på veckan men känns riktigt skönt att få rivstarta veckan på det viset! 🙂
Bilderna är tagna nu ikväll när jag sitter och pausar från jobbet en stund i mitt hemmakontor. Ser ni btw vad det är som står på mitt skrivbord?! Jo en efterlängtad Imac, kände att jag var sååå värd den efter att ha lämnat in bokföringen för 2017 redan!
Nu har jag kört en halvtimmes yogapass här hemma för att följa upp på mitt mål 2018 och ska krypa ner under täcket så fort jag har klickat publicera på det här blogginlägget! Godnatt ★
 
Hello Sweeties! I hope you’ve had a great start on the new week! I’ve been working like crazy both yesterday and today, first at Bros (where I always work Mondays and Tuesdays) and then I’ve also been working in the mornings and evenings from home. I always have lots of work after the weekends but I also enjoy getting things done from the beginning of the week so that’s perfect! The pictures are taken this evening while I was working in my home office. Did you btw notice what’s new on my desk? I got myself an Imac last week as a treat when I got my accounting done for 2017!
 
Now I just finished a half hour yoga and I’m going to bed as soon as I press publish on this blogpost! Nighty night ★

Posted by:Michelle Blomqvist

2 replies on “Home office

Leave a Reply