Blogginlägget är ett komersiellt samarbete med Beauty & Brows Vasa
Före julen fick jag testa på att göra microblading i ett samarbete med bästa Rosanna på Beauty and Brows VasaHÄR kan ni läsa och se resultatet från första besöket. Microbladingen gör man i två delar med några veckors mellanrum och efter det ska ögonbrynen hållas snygga i 1-3 år, varierar från person till person. För en tid sedan gjorde jag mitt återbesök där vi fyllde i ögonbrynen för andra gången. Lite ändrade vi på formen och fyllde i där färgen läkts bort och här kan ni nu alltså se resultatet!
Första bilden: Här kan ni se hur ögonbrynen såg ut osminkade på första bilden. Jag hade alltså väldigt tunna ögonbryn och sen växte det nästan inga strån i yttre kanten.
Andra bilden: Här har jag sminkat mina ögonbryn innan microbladingen. Att fylla i mina ögonbryn är det som brukade ta mest tid under min sminkrutin varje morgon. Jag var nästan tvungen att måla dit hela ögonbrynet varje gång. Dessutom gillar jag också när ögonbrynen är lite tjockare så det är var en hel del att fylla i haha.
Tredje bilden: När jag besökte Rosanna och vi planerade hur brynen skulle se. Jag visade bilder på hur jag brukade sminka brynen och förklarade hurudan form jag ville ha. Även om jag brukade sminka ögonbrynen väldigt starkt så ville jag ändå göra naturliga ögonbryn med microbladingen eftersom den kommer att sitta kvar under en lång tid. Resultatet som ni kan se på den tredje bilden och formen blev väldigt lik den jag själv brukade sminka innan men lite ljusare och naturligare i formen.

Negativt och positivt med behandlingen:

(Obs! Även om det här blogginlägget är ett samarbete så skriver jag endast min personliga och ärliga åsikt om behandlingen!)
+ Resultatet blev såååå himla naturligt trots att jag hade väldigt tunna ögonbryn själv.
+ Älskar formen på ögonbrynen
+ Det var så lätt att förklara för Rosanna hur jag vill ha ögonbrynen. Hon var så noggrann när hon mätte och målade ut formen. Vid andra besöket sjusterade vi sånt som vi båda upplevde att vi ville ändra på efter att färgen satt sig mera så det känns verkligen som att jag fick extakt den form jag ville ha på brynen.
+ Är så skönt att ha ett par synliga ögonbryn när man vaknar på morgonen.
+ Min makeuprutin går så mycket snabbare nu.
+ Färgen på brynen är väldigt naturlig vilket passar bra till min vardags look. Om jag har en starkare makeup till vardags eller fest kan jag enkelt bara fylla i ögonbrynen lite mörkare. Behöver inte måla upp ett helt par ögonbryn som tidigare haha.
– Efter första behandlingen försvann det färg från ett ställe på ögonbrynet när det läkte. Rosanna berättade redan innan att det är helt normalt och att vi skulle sjustera det vid andra behandlingen ifall det händer. Nu ser resultatet superfint och jämnt ut.
 Det enda dåliga med microbladingen som jag har upplevt är smärtan under första behandlingen. Smärtan var ju kortvarig så det gick ju helt klart att genomlida. Under andra behandlingen gjorde det inte alls lika ont så det var absolut värt det trots att man fick pinas en liten stund. 🙂

Min åsikt om behandlingen:

Jag är verkligen såååå nöjd med behandlingen (ifall det inte framkommit redan hehe) och kan vart rekommendera Rosanna. Innan samarbetet hade jag kollat massor med bilder på Instagram av microblading som Rosanna gjort och även frågat andra som besökt henne om dom var nöjda osv. Har bara hört bra om henne och min upplevelse stämde överens med allt bra jag hört! Rosanna har sin egna salong i Vasa men hon gör också microblading här i Jakobstad på salongen Cosmetique under måndagar.

Intresserade av att testa microblading?

★ Om ni är intresserad av att testa på microblading rekommenderar jag att ni tar en titt på Rosannas instagram konto Beautyandbrows_wasa
★ Om ni vill veta mera om behandlingen kontaktar ni Rosanna här: Tel: +358442421003 Email: beautyobrows@gmail.com
★ Bokningar till Vasa gör ni här: Tel: +358442421003 Email: beautyobrows@gmail.com
★ Bokningar till Jakobstad gör ni här: Tel  0503633431 Email: info@cosmetique.fi

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply