IMG_3755IMG_37461. Fredag när Magnus kommer hem från sin resa. Åh vad jag ska krama honom när jag plockar upp honom från flygfältet. Dock får vi aldrig pussas eller kramas när jag hämtar upp honom eftersom Kenzo vill ha honom för sig själv det första dygnet haha.

2. Den första dagen på året när man känner att det är vår i luften. Åh, tänk att få sätta sig med en kaffe i handen ute på terassen när solen skiner och man kan riktigt känna hur våren är på väg.

3. Årets stora resa. Förra året var jag 3 veckor i Australien tillsammans med mami men jag och Magnus fick inte möjlighet att åka på någon resa tillsammans så vi bestämde redan i höstas att vi skulle åka på en längre resa tillsammans 2018. Vi har inte bestämt vart ännu men vi har några olika ideér. 🙂

1. Friday when Magnus comes back from his trip. Oh how I’ve missed him, can’t wait to feel his arms around me again. Though, I never get to hug or kiss him the first day his back from one of his journeys, Kenzo always wants to have him for himself the first day haha.

2. The first day of the year when you can feel that spring is in the air. I just love the thought of sitting on our porch with a coffee in my hand with the sun is shining, knowing that spring is here.

3. This years big trip. Last year I spent 3 weeks in Australia with my mum but I didn’t get he chance to go anywhere with Magnus. That’s why we decided that we would take a longer trip 2018. We haven’t really decided where yet but we have some ideas. 🙂

outfitIMG_3770

OUTFIT:

Grey oversized sweater in wool and cashmere from Stenströms

Grey oversized wool coat from Filippa K

White Shirt from H&M

Black Jeans from Tiger of Sweden

Beautiful pink bag borrowed from my friend Sandra

Grey wool hat from Cubus

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply