img_2827_5a50934addf2b30336a32a26

Nu har det snart gått en vecka sen man gav sina löften för 2018. Ett av mina vanligaste misstag när jag varje år avger nyårslöftenlöften är att jag aldrig planerar hur jag ska uppnå löftet eller delar in löftet i mindre delmål. Därför brukar jag alltid känna att löftet är för stort och långt borta och då brukar det ofta skita sig helt enkelt hehe.

I år gav jag inga löften utan satte istället upp mål som jag vill uppnå inom 2018. Målen delade jag sen in i mindre delmål som känns mera nåbara och dom gör också att jag kan se mera konkret hur det går med mina mål. Nu jobbar jag med delmål januari-mars och det känns riktigt bra. Lite nervöst men ska bli roligt att se sen i mars hur det faktiskt har gått! 🙂

Ett av mina mål 2018 är att fortsätta min personliga utveckling och det kommer jag bland annat att göra genom att införa minst ett yogapass varje vecka. Som jag har nämnt tidigare så får yogan och meditation mig att må så bra så då känns det också väldigt självklart att det är något som jag ska satsa på. Den här veckan har jag inte ännu gått på något yogapass, hade planerat att gå på ett morgonpass idag men kom ihåg det 45 minuter efter att passet startat och jag ännu satt hemma i pyjamas haha. Tänkte därför testa ett yogapass i morgon kväll på Studio Z som jag inte testat tidigare. Sen har jag börjat med en meditation flera mornar den här veckan och det känns verkligen såå skönt, precis det jag behöver från morgonen!

Ett annat mål som också hör till min presonliga utveckling är att fortsätta på mitt projekt med en hållbar garderob. En hållbar livvstil är verkligen något som jag brinner för och därför kommer bloggen fr.o.m nu att ha mera fokus på just hållbart mode. Redan i morgon kommer andra blogginlägget upp i kategorin My journey to a Sustainable wardrobe upp här på bloggen. Hoppas att ni läsare också kommer att gilla bloggens nya inriktning och om ni missat första inlägget hittar ni det här. ★

Har ni avgett något löfte/mål i år och har ni några tips på hur man ska göra för att hålla dem? 🙂

Posted by:Michelle Blomqvist

Leave a Reply