minimalistic-winter-outfitweb_5a4e3f8ce087c3547945ea07

Igår hade jag en kompis över på middag hemma hos oss och vi pratade om livet för ett år sedan och jag kan bara inte fatta vilken personlig resa jag gjorde under 2017. För exakt ett år sedan mådde jag så fruktansvärt dåligt, hade sån ångest och jag var verkligen skräckslagen för att jag aldrig skulle bli mig själv igen. Att tänka tillbaka på det och inse att det endast är ett år sedan känns helt overkligt. Kan inte beskriva hur tacksam jag är över att jag mår bra idag, att jag tycker om mig själv och att jag har hittat tillbaka till mig själv igen. <3 Jag kommer absolut att fortsätta jobba med mig själv hela tiden eftersom även om jag idag har hittat mig själv och vet mina värderingar så tror jag att man hela tiden måste fortsätta utamna sig själv och utveckla sin personlighet.
casual_outfit_5a4e1b929606ee4c1533c6ed
I första poddisavsnittet berättar jag om ett av mina personliga mål 2018 som är att fokusera mera på yoga och meditation eftersom det är just dom två sakerna som gjorde att jag hittade tillbaka till mig och det är också två viktiga byggstenar för att jag ska må bra, se min målbild och ha ett öppet sinne. Om ni ännu inte har lyssnat på första avsnittet kan ni göra det HÄR! 🙂

jeans-and-leather-jacket-outfit_5a4e3fc29606ee1bd8ccd26a
Första veckan av 2018 har inletts och hittills känns det så bra! Började 2017 med att verkligen må så dåligt så att få börja 2018 och må bra gör ju att det känns som att det kommer att bli ett fantastiskt år. Hittills den här veckan har jag jobbat tisdag och onsdag på Bros och nu idag har jag haft halvt ledigt/halvt jobbat och imorgon ska jag och Kenzo till Vasa för ett bloggsamarbete och för att spela in poddavsnitt tillsammans med min stjärna Sandra. Magnus är på jobbresa så jag kommer kanske stanna i Vasa över helgen men har inte riktigt bestämt mig ännu, får se hur jag gör! En riktigt bra första vecka av 2018 so far! ★

Posted by:Michelle Blomqvist

One thought on “First week of 2018

Leave a Reply